رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید بازدید از اماکن ورزشی آسیب‌دیده در حملات اخیر، گفت: طبق برآوردهای انجام شده از خسارات وارده در همین چند مجموعه و فدراسیون‌هایی که امروز بازدید داشته‌ایم، تا این لحظه قریب به ۱۶ همت اعتبار نیاز است، تا از نو ساخته شوند؛ که براساس ارزیابی‌های اولیه، تنها برای ساخت سالن ۱۲ هزار نفری آزادی، عددی حدود ۹ همت پیش‌بینی شده است.

بازسازی سالن ۱۲ هزارنفری آزادی ۹ همت برآورد شده است/ مجموعه‌های ورزشی آسیب‌دیده در جنگ بهتر از قبل ساخته می‌شوند

به گزارش خبرنگار خانه ملت، هیأتی از نمایندگان مردم در فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، پیش از ظهر امروز (یکشنبه ۳۰ فروردین) با حضور در مجموعه ورزشی آزادی پایتخت، از مجموعه‌های آسیب‌دیده ورزشی، از جمله سالن ۱۲ هزارنفری آزادی، استادیوم ۱۰۰ هزار نفری، فدراسیون‌های والیبال، وزنه‌برداری، بسکتبال و کشتی و خانه فوتسال بازدید و در دیدار با معاونین ورزش و روسای فدراسیون‌های نام‌برده، میزان و برآورد مالی خسارت‌های وارد شده و برنامه‌ریزی فدراسیون‌ها برای بازی‌های آسیایی و جهانی پیش‌رو مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

محمدمهدی فروردین، رئیس فراکسیون ورزش مجلس در حاشیه این بازدیدها در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، گفت: ما امروز به اتفاق آقایان عباس صوفی و مرتضی محمودی در فراکسیون ورزش مجلس، بازدیدی از اماکن ورزشی که مورد اصابت حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکایی قرار گرفته بود، داشتیم و به صورت میدانی از خسارات وارده به ساختمان‌ واحدهای ورزشی بازدید کردیم.

رئیس فراکسیون ورزش مجلس گفت: پس از بمباران مجموعه ورزشی ۱۲ هزار نفری آزادی و دیگر مراکز ورزشی در کشور در طول ۴۰ روز جنگ تحمیلی سوم، یکی از نگرانی‌های در بین جامعه ورزش این بود که چرا باید اماکن ورزشی مورد حمله قرار بگیرد!؟ چراکه تجاوز به اماکن ورزشی، جنایت جنگی محسوب می‌شود و این اقدام نشان از خوی وحشی‌گری و ضعف کشورهای متخاصم در حمله به ایران و از طرفی نشانه اقتدار ورزش ما است.

فروردین در ادامه با اشاره به برآورد خسارات وارد شده به مجموعه‌ها و اماکن ورزشی، گفت: با حمایت مجموعه‌هایی که در این حوزه متولی هستند، از جمله وزارت ورزش و جوانان و شرکت ساخت و توسعه تجهیزات اماکن ورزشی، برآورد اولیه خسارت‌های وارده انجام شده است، که طبق این برآوردها در همین چند مجموعه و فدراسیون‌هایی که امروز بازدید داشته‌ایم، تا این لحظه قریب به ۱۶ همت اعتبار نیاز است، تا از نو ساخته شوند.

وی با بیان اینکه بیشترین آسیب‌ها را در سالن ۱۲ هزارنفری آزادی شاهد هستیم که گویا با بمب‌های سنگرشکن مورد اصابت قرار گرفته و تقریبا از رده استفاده خارج شده است؛ اضافه کرد: براساس ارزیابی‌های اولیه، تنها برای ساخت سالن ۱۲ هزار نفری آزادی، مبلغی حدود ۹ همت پیش‌بینی شده است. سایر فضاهای آسیب‌دیده در اثر این اصابت‌ها نیز ۵ تا ۶ همت خسارت دیده‌اند.

رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما وظیفه داریم براساس نقش نظارتی خود، این موضوع را پیگیری کنیم و در اثر بازدیدی که انجام دادیم، گزارش کامل و مبسوطی را به مجلس ارائه خواهیم کرد.

فروردین در پایان تأکید کرد: در حمایت از ساخت مجدد این اماکن، مجلس، وزارت ورزش و سازمان برنامه و بودجه پای کار خواهند آمد و ان‌شاءالله این مجموعه‌ها بهتر از قبل ساخته خواهند شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار